Select Your Style

Layout Color

Choose your layout

Color scheme

ЗА НАС

За Нас

Нашата посветеност на обновливите извори на енергија

Меј Енерџи ДОО Скопје е приватна компанија основана во 2020 година со визија за создавање на одржлива иднина.

Во Mey Energy, ние сме посветени на поттикнување позитивни промени во животната средина преку одговорно искористување на обновливите извори на енергија. Нашиот примарен фокус е производството на електрична енергија преку обновливи извори што придонесува за позелен, почист и поодржлив свет.

Нашите вредности

Одржливост: Ние сме длабоко посветени на грижата за животната средина. Нашиот начин на работа е воден од силно чувство на одговорност кон планетата, бидејќи неуморно работиме за да обезбедиме одржлива опција за еден од најважните ресурси на нашето време – електричната енергија.

Иновации: Mey Energy е во првите редови на најновите инженерски трендови за производство на енергија. Ги прифаќаме најсовремените технологии и практики за да ја максимизираме ефикасноста и да го минимизираме влијанието врз животната средина.

Општествена одговорност: Надвор од профитот, ние ја цениме нашата улога во заедницата и со гордост можеме да кажеме дека нашата компанија обезбедува голем број можности за вработување во градовите околу нашата фотоволтаична централа како и низ цела Северна Македонија.

Нашата визија

Нашата визија е да бидеме катализатор за промени во енергетскиот сектор. Сметаме дека одржлива иднина е можна преку одговорно искористување на обновливите извори на енергија. Mey Energy е посветена на пионерски решенија кои не само што влијаат позитивно на нашиот бизнис, туку придонесуваат и за почиста, поздрава иднина за идните генерации.